Tvättkort och priser

Ansökan

Är du ett företag inom transportbranschen har du möjlighet att ansöka om tvättkort hos oss.
Öppna ansökan via länken nedan och fyll i uppgifterna.

  • Fyll i ansökan på skärmen och skriv ut eller skriv ut ansökan och fyll i den med bläckpenna.
  • Skicka den sedan till oss via brev, lämna i vår brevlåda eller kom in till vår kundservice och lämna ansökan personligen.
  • Om du kommer in personligen med ansökan, eller fyller i ansökan hos vår kundservice, så får du tvättkort direkt. I annat fall kan du välja att få tvättkort via brev eller ge någon behörighet att hämta på vår kundservice.

Klicka här för att hämta en ansökningsblankett för företag/näringsidkare.
Klicka här för att hämta en ansökningsblankett för privatperson.

Priser

Det finns väldigt många faktorer som påverkar priset så att ge en summa blir väldigt svårt. Även om vi kan uppge ett snittpris, så kan Din tvätt bli både dyrare och billigare. Vissa gånger är fordonet mer smutsigt än gången före och det påverkar generellt sett priset. Tekniken när man tvättar påverkar också priset, både vad gäller tiden och användning av kem.

Här har du några genomsnittliga siffror för ett 22 meters ekipage i hall 1:

Halltid 25-30 minuter
Underspolning 40-50 sekunder
Maskin Ekipagets längd + 1-2 meter
Tjärlösare 2-3 liter
Avfettning 6-8 liter
Tvättmedel 20-25 liter
Manuellt högtryck 15-20 minuter

Observera dock att detta är genomsnittliga uppgifter och det är inte alltid som alla produkter används vid tvätt. Ibland kanske underredet behöver mer underspolning eller att det inte behövs varken tjärlösare eller avfettning.

Vi hjälper Er gärna att visa hur man tvättar mest effektivt, både vad gäller kostnad och resultat. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Betalning

Våra tvätthallar är utrustad med en kortterminaler där du använder ditt tvättkort för att komma in i hallen. Därefter styr du ditt tvättprogram från en dator.
I vår anläggning kan du använda nedan angivet kort. tvattkort

Med ett TruckWash tvättkort har du tillgång till hallen dygnet runt, året om. Dagtid under helgfria vardagar har vi bemanning. Övriga tider är det självservice.

Du får därefter en specificerad faktura med periodens tvättningar. Där anges förbrukad kem, halltid, registeringsnummer, och eventuell egen märkning.